Të gjitha ndeshjet e raundit të tretë të FA Cup do të nisin me një minutë vonesë.

FA ka marrë vendim që ndeshjet që luhen në raundin e tretë të FA Cup të nisin me një minutë vonesë, për të promovuar shëndetin mendor.

Shoqata e Futbollit ‘Heads Up’, po synon të rris vetëdijen rreth shëndetit mendor.
Kjo vonesë prej një minute, bëhet për t’i kushtuar vëmendje shëndetit.

Derisa ndeshja fillon me një minutë vonesë, të gjithë tifozët do të kenë mundësi që atë kohë t’ia dedikojnë shëndetit mendor.

Gjatë kësaj vonese iniciativa do të publikojë video sensibilizuese që luhen brenda stadiumit dhe transmetohen në TV live.