Analisti Arben Llalla në emisonin embrëmshën në “Click Plus” në TV21 ,pyeti Skender Rexhepi – Zejdin nga ‘Alternativa’ se përse ministrat e kulturës kanë shumë takime me diplomatët e ambasadës së Iranit?
‘Pse ministrat e kulturës kanë shumë takime me diplomatët e ambasadës së Iranit? I nxjerr me fakte. Para një muaji lideri Iranit mallkoi kombin shqiptarë dhe shtetin e Shqipërisë -tha Llalla.

 

 

https://www.facebook.com/gazetakoha/videos/532198817411461/