Megjithëse janë identifikuar, emrat e tyre nuk bëhen të ditur. Nga MPB-ja njoftuan se së shpejti do të dalin me listë zyrtare.

Deri tash jozyrtarisht është njoftuar se jetë kanë ndërruar:

Zoran Davidovski,

Onur Sadiku – Gostivar,

Rametulla Abdurahimi,

Jovica Tërpenovski – Gostivar,

Boban Avramovski – Vrapçishtë,

Esat Emruli,

Besim Kamberi,

Ajdën Ismaili – Gostivar,

Besim Fetai – Vrapçishtë,

Bejza Uzeiri – Banjicë e Poshtme, dhe

Valdeta Hamiti – Gostivar

Në proces është identifikimi edhe i viktimave të tjerë.

Të punësuarit në mjekësinë Ligjore kanë punuar mbrëmë deri në orën 04:00 të mëngjesit, për identifikim e viktimave që kanë humbur jetën mbrëmë në aksidentin tragjik.