Këngëtarja nga Shqipëria, Poni, dhe reperi kosovar, Skivi, kanë publikuar këngën e tyre më te re me titull “Zemra Bam”.

Këtij projekti muzikor artistët ia kanë bashkangjitur edhe një videoklip, i cili veçse ka filluar t’i grumbullojë klikimet e para.