Majk vjen me një kryevepër.

Majk para disa minutave lëshoi këngën e tij të re të cilën e ka titulluar ‘Dynja’, një projekt ky që këngëtari e ka punuar gjatë periudhës së pandemisë.

Ai ka thënë se është frymëzuar shumë gjatë kësaj kohe dhe fryt i këtij inspirimi është kënga ‘Dynja’ ku ai në vargje shpalos realitetin shoqëror.

Për shkak të periudhës që po kalojmë projekti është punuar vetëm në versionin ‘audio’, por ndodh që në të ardhmen të kompletohet edhe nga ana vizuale.