Është publikuar edhe në YouTube, kënga më e re e Rozana Radit me të cilën është paraqitur në Kënga Magjike.

Ajo quhet “Kur përfundon një dashuri si kjo e jona” dhe tashmë mund ta dëgjoni të plotë.

https://www.youtube.com/watch?v=k8IGxHT0j1w