Është publikuar kënga ‘Qikat, bashkëpunim i reperes Rina dhe Adelina Ismailit.

Adelina Ismaili është bërë bashkë me reperen Rina për të vërë një ‘remake’ të këngës së saj të famshme, Kanagjegji.
Kënga me titullin ‘Qikat’ sapo është publikuar me një videoklip të tërin me vajza.

Ky projekt është një prodhim i Zzap&Chriss, që kanë bërë një punë të mrekullueshme.