rkenc Hyka dhe Bes Kallaku e kanë publikuar projektin e tyre të përbashkët muzikor.

‘Makarena’ titullohet kënga e cila vjen e realizuar edhe me videoklip nga Eduart Grishaj

Për tekstin e këtij projekti muzikor janë kujdesur Muma, Petro dhe Besi ndërsa me muzikë është marrë Irkenci.

Kënga u pëlqye menjëherë nga publiku