Pas lajmit në të gjitha mediat rozë, kanë qenë artistët ata të cilët e konfirmuan edhe në rrjetet sociale duke bërë me dije se pjesë e bashkëpunimit është edhe Onati.

Projekti është finalizuar dhe sapo u publikua dhe quhet ‘Moti’.

Ju mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.