Në Parlamentin e Maqedonisë sot do të mbahet seanca e 82-të, në rend dite të së cilës janë pyetjet e deputetëve, më ketë rast deputetët do t’u parashtrojnë pyetje kryeministrit dhe kabinetit të tij qeveritarë.

Seanca për parashtrim të pyetjeve të deputetëve mbahet të enjten e fundit të çdo muaji. Përparësi për parashtrim të pyetjeve kanë deputetët e opozitës.

evn