“Sot, në hapësirat e Qendrës për arsimin e të rriturve, bashkë me drejtorin e shkollës së mesme “Cvetan Dimov” nënshkruam kontratën për fillimin e projektit-Arsim profesional për të rritur.

Me këtë projekt u mundësojmë qytetarëve mundësi të shumta në tregun e punës dhe avansim në vendet e tyre të punës.

Projekti finansohet nga Qendra për arsimin e të rriturve dhe implementohet nga shkolla në fjalë.” – thotë Qazimi

Artikulli paraprakVerushevski kërkon 70 mijë për dhimbje shpirtërore për rastin “Puçi“
Artikulli tjetërVila:Trajnim për nevojat e stafit të Agjencionit Për Investime të Huaja nga ana e Qeverisë së RMV-së