Drejtoresha e Qendrës për arsimin e të rriturve, znj. Lindita Qazimi përmes një postimi në rrjetet sociale ka shpërndarë disa dokumente në të cilat shihet se si gjuha shqipe po respektohet në nivelin e duhur në një institucion arsimor e që sipas saj, gjërat e mira vazhdojnë ngadalë duke frymuar shqip me të gjitha nishanet.

“Dalngadalë Qendra për arsimin e të rriturve vazhdon të frymoj shqip me të gjitha nishanet Krenare me ekipin tim!”, kështu ka shkruar drejtoresha Qazimi e cila këtë institucion e drejton prej disa viteve dhe vazhdon me sukses të jashtëzakonshëm ende.