Qendra Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi”, shpall konkurs për aplikim në Akademinë Politike për Lidership.

Ftohen ë të gjithë të interesuarit që duan të aplikojnë, të ndjekin kushtet dhe të kompletojnë dokumetat si më poshtë.

No photo description available.

 

Artikulli paraprakKatër pjesëtarëve të ARM u ndahen “Medalje për guxim” për tragjedinë në Shkup-Tetovë
Artikulli tjetërAmbasada Turke: Njohim veç Efendi Rexhepin, Përfaqsues i vetëm legjitim në Maqedonin e Veriut