Qendra Klinike Stomatologjike aktivizon pajisje moderne VIP kabinete.

Tani çdokush mund të zgjedhë mjekun e tij – specialist dhe të merr termin për trajtim në këta hapësira.

Tek ne VIP nuk është sinonim për persona të veçantë. Cakto termin, bëhu dhe ti VIP pacient i jonë.

No photo description available.
Image may contain: people sitting
Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: indoor