Një person është kafshuar nga qentë endacak në sheshin “Maqedonia”. MPB njofton se bëhet fjalë për S.F (67) i cili më 10 gusht rreth orës 13.00 në sheshin “Maqedonia” është sulmuar nga disa qenë endacak.

Qytetari i sulmuar ka vozitur me biçikletë dhe në një moment është kafshuar nga qeni në këmbën e majtë.