Lazio arriti që ta fitoj superkupën e Italisë mirëpo ajo se çfarë i ndodhi njërit nga futbollistëve të kësaj skuadre është qesharake.

Ai kaloi sigurimin së bashku me trofeun dhe normalisht që u ndez alarmi për shkak që ishte metalike.

Dhe pasi u ndez alarmi sigurimi e mori detektorin e dorës dhe filloi ta kontrollojë trofeun kurse futbollisti shihet se si e shikon atë i befasuar.

https://www.facebook.com/kossovari/videos/524531228273582/