Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme ka miratuar propozim vendimin- ligjor me të cilin rregullohet mbështetja financiare për komunat dhe përdoruesit individual, me të cilën parashihet sigurim i 51 për qind i detyrimeve të paraqitura dhe të papaguara për të gjitha komunat.

Artikulli paraprakBullgaria konfiskon para false në vlerë prej 14.3 milionë dollarësh
Artikulli tjetërJanjiq: Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s