Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Me ndryshimet krijohen kushte për korrigjimin e pagës minimale për 16 për qind, gjegjësisht prej 12.507 denarë në 14.500 denarë në neto shumë me pagesën e pagave të dhjetorit për vitin 2019, që paraqet rritje për thuajse 60 për qind në raport me pagën minimale para korrigjimit të parë në vitin 2017. .