Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e jashtëzakonshme e shqyrtoi dhe miratoi propozimin për ndryshimin dhe plotësimin e buxhetit të Maqedonisë për vitin 2018. Detaje më të gjera nga rishikimi i Buxhetit ka paralajmëruar ministri i Ekonomisë për sot në një konferencë për media.

Artikulli paraprakSoda e bukës largon 96% të pesticideve toksike nga frutat dhe perimet
Artikulli tjetërMASH ndan 400 bursa për nxënësit e shkollave të mesme