Qeveria e Serbisë është duke mbajtur një mbledhje të jashtëzakonshme pas arrestimit të katër personave në veri, tre nga ta lidhur me rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, një tjetër për shkak të rezistimit ndaj zyrtarëve policor.
Ky takim në ndërtesën e Presidencës serbe ka nisur që në orën tetë të mëngjesit.

Kjo mbledhje është ende duke vazhduar.
Paraprakisht, kreu i shtetit serb, Aleksandar Vuçiq ka mbledhur drejtuesit e ushtrisë dhe policisë.