Qyteti i Shkupit sot ka instaluar 33 aparate për pastrimin e ajrit në Shkollën e Mesme ‘Zef Lush Marku’. Sipas zëdhënësit të qytetit të Shkupit Valon Saliu, aparate të këtilla do të instalohen në 23 shkolla të mesme me çka do të përfshihen rreth 21 mijë nxënës.

‘Sot në SHMQSH. “Zef Lush Marku” po instalohen aparate për pastrimin e ajrit. Gjithsej, në të gjitha klasat e kësaj shkolle do të instalojmë 33 pastrues të ajrit, dhe përafërsisht për 1.700 nxënës të kësaj shkolle do të mundësojmë ajër më të pastërt gjatë periudhës kur nxënësit janë në shkollë. “Zef Lush Marku” është njëra nga 23-shkollat e mesme të Qytetit të Shkupit të cilat këtë dimër do të pajisen me pastrues të ajrit. Nëse marrim parasysh faktin se, nxënësit në hapësirat e shkollave e kalojnë 1/3 e ditës, dua të potencoj se po mundësojmë ajër më të pastër dhe mjedis më të shëndetshëm për gjithsej 21.783 nxënës –tha zëdhënësi i Qytetit të Shkupit, Valon Saliu .

NË SHMQSH “ZEF LUSH MARKU” U INSTALUAN APARATE PER PASTRIMIN E AJRIT NË TË GJITHA KLASAT

-Sot në SHMQSH. “Zef Lush Marku” po instalohen aparate per pastrimin e ajrit. Gjithsej, në të gjitha klasat e kësaj shkolle do të instalojme 33 pastrues të ajrit, dhe përafërsisht për 1.700 nxënës të kësaj shkolle do të mundësojmë ajër më të pastërt gjatë periudhës kur nxënësit janë në shkollë. “Zef Lush Marku” është njëra nga 23-shkollat e mesme të Qytetit të Shkupit të cilat këtë dimër do të pajisen me pastrues të ajrit. Nëse marim parasysh faktin se, nxënësit në hapsirat e shkollave e kalojnë 1/3 e ditës, dua të potencoj se po mundësojmë ajr më të pastërt dhe mjedis më të shëndetshëm për gjithsej 21.783 nxënës –tha zëdhënësi i Qytetit të Shkupit, Valon Saliu .

Publiée par Qyteti i Shkupit sur Mardi 18 décembre 2018