Drejtori që ishte para jush dha dorëheqje nga posti pasi që ka pasur një rrahje mes ish ministrave Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski me të burgosur tjerë?

“Zotëri Kotevski që ishte drejtor para meje, në mënyrë korrekte e ka kryer punën e tij. Mendoj se ajo është një përzierje e rrethanave, të mos them kurdisje klasike, që një pjesë e atyre që kanë marrë pjesë në rrahje të dalin jashtë”, thotë drejtori.