Gjiri i Krorëzës është një ndër gjiret më të bukur të Shqipërisë, që ndodhet pranë Sarandës.

Përmes një postimi në rrjetet sociale kryeministri Edi Rama ka promovuar këtë vend, ku shkruan:

“Shqipëria bukur, Plazhi Krorëz”, shkruan Rama që ka publikuar dhe fotot fantastike nga Gjiri Krorëzes, i cili është i arritshëm në rrugë detare dhe tokësore.

Gjiri i Krorëzës në afërsi të Sarandës është një ndër gjiret më piktoreske të vendit tonë.

Image