Kryeministri Rama është i sigurt se si Presidenti ashtu dhe opozita nuk do të mund të pengojnë zgjedhjet e 30 Qershorit. Në takimin e radhës në Mallakastër, ai bëri dhe një paralelizëm me filmat e Kinostudios për të ilustruar sjelljen e kundërshtarëve.

Më herët gjatë ditës teksa ndau një kafe me banoret e njësisë 11 në kryeqytet Rama komentoi edhe rezolutën qe i hap rrugë shkarkimit të Metës.

“Rëndësi ka që nga pikëpamja ligjore gjërat të bëhen sipas ligjit. Befasi për historinë e Republikave parlamentare në botë, jo më në Shqipëri. Hodhe firmën, nuk e shfirmos dot firmën. Është pjesë e plani të Metës, nuk është lajthitje.”