Për hir të muajt të shenjtë të Ramazanit, Komuna e Sarajit dhe Organizata Humanitare Kalliri i Mirësisë, shpërndanë 150 pako ushqimore, përcjell Aktuale.mk
Pakot u dedikohen familjeve në nevojë të cilat duke shpresuar se me këtë ata sadopak do të përmbushin kërkesat e tyre elementare.
Kryetari i kumonës Blerim Bexheti falemenderoj z.Nexhat Lika për aksionin e ndërmarë për shpërndarjen e pakove për ndihmë.
Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë” çdo vit kanë kryer organizime të tilla për t’u dalë në ndihmë sado pak banorëve të komunës tonë por edhe më gjërë, me shpresë që bashkëpunimet e tilla do të vazhdojnë edhe më tej!