Në kuadër të fushatës për Referendumin që është shtrirë në të gjithë Republikën e Maqedonisë edhe në Strugë fryma e fushatës është rritur. Ramiz Merko vendosi në krye të kësaj fushate në Strugë Dr. Asim Musen Zv. Ministrin e Shëndetësisë.

Dr. Asim Musa do jetë shefi i shtabit për Referendum dhe do të udhëheqi fushatën pro tij në Strugë.
Fushata PRO Referendumit është mbështetur tashmë nga BDI e cila ka filluar lobimin tashmë dhe në Strugë.
Dr.Asim Musa është një nga aleatët më të fortë të Kryetarit Merko dhe një nga personat më të besuar të tij, që tashmë ka mbi supe detyrën e drejtimit të shtabit Pro Referendumit./Strugalajm.org