Ne bazë të Statutit të Bashkimit Demokratik ëer Integrim dhe vendimit të kryesisë qëndrore të BDI-së, ne mbledhjen e saj për shef të Shtabit Komunal Zgjedhor për Degën e Strugës për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2020, zgjidhet Ramis Merko!