Rasti “Reket”, Prokuroria do të shpërndaj vetëm informacione që nuk dëmtojnë procesin e hetimit

Prokuroria Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit njofton opinionin se në bazë të planit po ndërmerr veprime hetuese në drejtim të sigurimit të dëshmive dhe zbardhjen e plotë të rastit “Reket”.

Në rrjedhë është hetimi financiar në më shumë drejtime si dhe mbledhja e dëshmive që do të ndihmojë në vërtetimin e gjendjes faktike.

Në fakt një pjesë e pajisjes elektronike është dërguar për ekspertizë, ndërkohë që në një pjesë po bëhen përpjekje për dekriptimin e përmbajtjeve të gjetura në to.

evn