Në vazhdën e përgaditjeve për organizimin e Kongresit të RDK-së, sot kjo parti ka vazhduar me ristrukturimin e degës së RDK në Gostivar.Në Kuvendin Zgjedhor në Gostivar, siç njoftohet nga partia, me unanimitet të plotë për kryetar dege është zgjedhur pedagogu Hilmi Gashi. Në të njëjtën kohë, Kuvendi Zgjedhor ka zgjedhur edhe kryesinë e re të degës prej 23 antarëve.“Sot, Sekretariati për Çështje Ekonomike dhe Financa, pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, diskutoi në lidhje me përgatitjet e panelit ‘Zhvillim ekonomik dhe shanse të barabarta’, që do të mbahet më 29 mars 2015 në kuadër të Kongresit tematik të Bashkimit Demokratik për Integrim”, shkruan në profilin e tij në Facebook kryetari i RDK-së, Vesel Memedi.