‘Miss Nigeria’ nuk e fitoi konkursin Miss World 2019, por ajo fitoi zemrat e shumë njerëzve në mbarë globin, falë një reagimi emocionues pas humbjes së saj.

‘Miss Nigeria’, emri i së cilës është Nyekachi Douglas, zuri vendin e tretë në garën globale krahas ‘Miss Jamaica’, e njohur si Toni-Ann Singh, dhe ‘Miss Brazili’, emri i së cilës është Elis Coelho.

Garueset u shfaqën përkrah njëra-tjetrës ndërsa qëndruan në një anë të skenës.

Kur u dëgjua emri i Singh, Douglas menjëherë shprehu gëzim për suksesin e rivales së saj. Ajo filloi të bërtiste nga lumturia dhe të rrotullohej në skenë. Douglas madje ulëriti përpara fytyrës së shokuar të Singh: “Po vajzë”.
Të tri vajzat atëherë u përqafuan ndërsa Singh dukej se ishin në gjendje shoku. Shikuesit menjëherë morën rrjetin social, Twitter me fjalë lavdërimi për Miss Nigeria.

Reagimi i Miss Nigerisë ndaj fitores së Miss Jamaica # MissWorld2019 është energjia e vetme që po pranoj rreth meje”, ka shkruar një përdorues.

“Miss Nigeria Universe dhe Miss Nigeria World janë ekzaktësisht miqtë që çdo gruas i duhet në cepin e tyre”, një tjetër në Twitter.
Të tjerët e quanin Douglas një “engjëll” për veprimin e saj “origjinal”.
‘Miss Nigeria’ tashmë është shndërruar një video kryesore në internet, me reagimin e saj zyrtarisht duke u bërë edhe një GIF.