Për Ditën e Shpitrave ndryshohet regjimi i trafikut në Shkup.

Në rrugët rreth varrezave të Shkupit sot dhe nesër do të vendoset regjim i veçantë i komunikacionit në periudhën nga ora 06:00 deri në orën 16:00 për shkak të festës fetare Dita e shpirtrave.