Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e gjithë vendit lidhur me masën e mos mbajtjes së maskës janë regjistruar 533 shkelje, bëjnë të ditur nga MPB-ja.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel të gjithë qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim përballjen më të mirë kundër Covid-19.