Gjatë 24 orëve të fundit (28/29.09.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 593 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë të gjitha masat dhe rekomandimet e miratuara nga Qeveria dhe që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.