Një tërmet mbrëmë është regjistruar në Maqedoninë e Veriut rreth orës 21.40. Sipas të dhënave të shërbimit evropian për seizmologji, tërmeti ka qenë me fuqi prej 2.9 shkallë sipas Rihterit, dhe është regjistruar 8 km në verilindje të Novo Sellës së Strumicës.