Pandemia e koronavirusit ka krijuar probleme të mëdha në ekonominë e shoqërisë theksoi Kreu i BFI-së, Shaqir Fetahu. Kryetari I bfi-së fetahu edhe njëherë bëri thirje për të gjithë besimtarët muslimanë që të vazhdojnë të respektojnë masat e autoriteteve shëndetësore.

“Agjërimi i muajit të Ramazanit kultivon ndjenja dhe vetëdije për skamnorin për të varfurin për atë që nuk ka mundësi qe të ketë begati për të mirat e kësaj bote. Andjaj Ramazani tek ne mbjell ndjenjat e një kujdesi ndaj njeriut në përgjithësi BFI në vend përveq aktiviteteve që ka përgaditur për të shpjeguar dhe për të formuar ambientin e bukur dhe të kendshë. Në veanti në këtë kohë në gjendjen e zakonshme që po e benë pandemia Covid 19.”, tha Shaqir Fetahu, kreu i BFI-së.