“Reket”, Hoxha: Para drejtësisë dhe ligjeve secili është përgjegjës

“Rasti “Reket” ku akuzohet edhe prokurorja speciale Katica Janeva konfirmon se para drejtësisë dhe ligjeve secili është përgjegjës. Rezultati nga hetimi duhet të bazohet në dëshmi dhe parimin e së drejtës.

Pavarësisht rrjedhës së rastit, qeveria pret nga të gjitha organet përfshi edhe PSP-në luftë të pa kompromisë kundër krimit dhe korrupsionit. Procedurat gjyqësore do të zhvillohen në procedurë të hapur”, deklaroi Muhamet Hoxha, zëdhënës i Qeverisë.