“Duhet edhe ata, por edhe të gjithë njerëzit e pushtetit të dinë se Maqedonia nuk është pashallëk i Zaevëve ndërsa populli rob i kriminalitetit të tyre. Në kushte kur anija e Zaevit po fundoset dhe kur fundi është çështje ditësh drejtësi patjetër të ketë, sepse kjo nuk është çështje e zgjedhjes, por mënyra e vetme për ti dhënë fund këtij krimi. Ky është obligimi ynë ndaj atdheut.

evn