16 janë personat që kanë ndërruar jetë si pasojë e tërmetit të fuqishëm që goditi vendin rreth orës 03:50. Viktimat janë banorë të Durrësit, Kurbinit dhe Thumanës.
Janë identifikuar emrat e 10 prej viktimave nga Spitali i Durrësit, ku në total numërohen 13 deri më tani.
Ndër të cilët 10 personat e identifikuar janë:
1-Selvie Lala, 74 vjeçe.
2-Erisa Cara, 25 vjeçe.
3-Arjela Lala, 5 vjeçe.
4-Kristi Reçi, 25 vjeç.
5-Erjola Boshku, 25 vjeçe.
6-Sadik Qato, 80 vjeç.
7-Amelja Lala, 10 vjeç.
8-Sahate Lala, 50 vjeç.
9-Bajram Hajdarmataj.
10-Plator Zeneli, 70 vjeç.
Ndërkohë nga informacionet e deritanishme në Thumane konfirmohen 3 viktima, 5 të shpëtuar e ndërsa 4 të tjerë ndodhen ende poshtë rrënojave.