Kërçovari Florian Kadriu do të vazhdojë të jetë pjesë e Renovës edhe për 6 muaj të tjera. “Shpresoj që me Renovën, do na ecin punët mbarë në pranverë dhe ramë dakord që me kënaqësi të dy anëshme të vazhdoj së paku edhe në pjesën pranverore me bardhë e blut nga Tetova.” – ka thënë Florian Kadriu.