Reprezentacioni i futbollit të Maqedonisë e përjetoi kërdinë e dytë në kualifikimet e Kampionatit Evropian e cila do të luhet në vitin 2020 dhe pas mos suksesit minimal me Poloninë, përzgjedhja jonë më e mirë humbi edhe nga Austria (1-4), në një lojë e cila ishte luajtur nga rivali.