Ridvan Bajrami emërohet drejtor i Toksikologjisë në Shkup.

Ridvan Bajrami kuadër nga Lëvizja Besa është emëruar drejtor i Klinikës Toksikologjike në Shkup.

Bajrami është nga Shkupi dhe postin e drejtorit e ka marrë edhe zyrtarisht gjatë ditës së sotme.