Rihanna po e vë muzikën në pritje “pafundësisht” për t’u përqendruar në perandorinë e saj të bukurisë.

Autorja e hitit ‘Work Work ’ nuk ka lëshuar një album që nga ‘Anti’ në vitin 2016 dhe duket se tifozët do të duhet të presin edhe më shumë për materiale të reja pasi ylli 32-vjeçar sapo ka markuar emrin Buff Ryder, një linjë për kujdesin e lëkurës, e cila përkon me gamën e kozmetikës Fenty Beauty, dhe planifikon të përqendrojë aty përpjekjet e saj.

Një burim tha për gazetën The Sun se albumi i nëntë i Rihanna është në pritje për një kohë të pacaktuar.

“Ajo dëshiron të bëjë miliona me bukuri dhe po planifikon një linjë të re për kujdesin e lëkurës në gamën e saj Fenty Cosmetics. Gama e saj e veshjeve të brendshme ka shkuar mirë sa edhe ajo ndjehet se duhet të godasë ndërsa ‘hekuri është i nxehtë’. Kurdoherë që i bie fotografitë e modelimit të veshjeve të saj, shitjet rriten”, ka thënë ky burim.

“Tifozët shpresojnë që R9 të mbahet në pritje ndërsa Rihanna ndërton perandorinë e saj të bukurisë. Ajo ka kuptuar se ka më shumë para në lojën e bukurisë sesa muzika, pasi shitjet rekorde vdesin dhe turneu live përballet me konkurrencë të madhe,” shton burimi.

Në maj, autorja e ‘Rude Boy’ u tha fansave se kishte “humbur” albumin e nëntë të shumëpritur të saj.