Hekurudhat e RSM-Transportit nga 15 qershori rifillojnë trenin express nga Shkupi në Beograd dhe në Selanik. Treni nga metropoli i Maqedonisë për në Selanik do të niset çdo ditë në orën 04:45, me arritjen në stacionin e trenit në Selanik në orën 9.33, nga ku do të jetë e mundur të kapet një lidhje me një tren grek për vendpushimet në Litochoro, Leptokaria dhe Nei Pori. Hekurudha këtë sezon paraqet çmime atraktive për një kartë kthimi midis Shkupit dhe Selanikut përmes tarifës së City Star për udhëtime grupore.

Pra, nëse grupi që udhëton me tren, në të njëjtën ditë, përbëhet nga pesë pasagjerë të rritur, pagesa për kthimin midis Shkupit dhe Selanikut do të jetë 836 denarë ose 13.5 euro. Nëse grupi përbëhet nga pesë të rritur dhe një fëmijë, bileta për një pasagjer do të jetë 756 denarë ose 12.2 euro. Çmimi i rregullt i biletave midis Shkupit dhe Selanikut është 12.2 euro në një drejtim dhe 19.5 euro në të dy drejtimet për pasagjer. Bileta hekurudhore mund të blihet në zyrën e biletave ndërkombëtare në stacionin e Shkupit, si dhe në stacione të tjera hekurudhore të mëdha në Gjevgjeli ku lëviz treni.

Në periudhën prej 15 qershor deri më 16 shtator, një lidhje hekurudhore nga Shkupi do të jetë për Beogradin, me tren që fillon çdo ditë në orën 10:19. Bileta vajtje-ardhje midis Shkupit dhe Beogradit është 1,709 dinarë (27.6 euro), në mes të Shkupit dhe Zagrebit mund të udhëtojnë me një çmim prej 3.653 dinarë (59 euro), ndërsa çmimi i biletës për në Lubjanë është 4643 dinarë (75 euro) për të dy drejtimet. Një shënim i rëndësishëm për udhëtarët është se treni ekspres udhëton në stacionin hekurudhor Topcider në Beograd, ndërsa për në Selanik me tren udhëtohet deri në Gjevgjeli, dhe prej në Gjevgjeli për në Selanik ofrohet shërbimi i autobusit i “Hekurudhave Greke-OSE”.