I famshmi Mr.Bean rikthehet me humorin e tij britanik në ekranin e madh me “Johnny English strikes again”: Një film për të mos u humbur ju pret në të gjithë rrjetin e kinemave Imperial.

Pasi një sulm kibernetik zbulon identitetin e gjithë agjenteve të fshehtë në Britani, Johnny English, detyrohet të rikthehet në punë edhe pse në pension, për të gjetur piratin që organizoi sulmin.

Rowan Atkinson, Olga Kurylenko dhe Emma Thompson, sjellin komedinë britanike “Johnny English-godet përsëri”, 7 vite pas serisë së dytë dhe 15 vite pas serisë së parë të sagës së agjentit britanik.