Rinia e Aleancës për Shqiptarët (ASH) sot në Tetovë do të mbajë Konferencën e parë partiake, ku do të zgjedhen strukturat e reja partiake të forumit rinor. Në këtë kuvend të rinisë do të mbaj fjalim edhe kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, i cili do të përcjellë porosi politike dhe qëndrimet partiake lidhur me zhvillimet aktuale.

Po ashtu pritet që të përcillen edhe mesazhe lidhur me programin e ASH-së, ku fokusi i vecantë është rinia shqiptare në Maqedoninë e Veriut.