Robert Berisha ditën e sotme ishte i ftuar në emisonin “Trokit”, ku foli për projektet e tij muzikore, si dhe debatin e tij me Tunën.

Mirëpo, krahas këtyre, Roberti nuk e pati problem të thoshte dhe emrat me të cilët nuk do të bashkëpunonte kurrë.

“Tuna, Tayna, Kida dhe Remzie Osmani”, u shpreh hapur Robert Berisha.