Rona Nishliu është njëra nga këngëtaret shqiptare me vokalin më të mirë.

Por përveç për muzikën ajo komentohet edhe për jetën private, pjesë të cilën këngëtarja e ruan me shumë fanatizëm.

Përkundër paraqitjeve të rralla publike, Rona ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në “Instagram” ku shihet shumë më ndryshe se që jemi mësuar ta shohim.

Me më shumë grim dhe me flokët e shkurta e të lëshuara, Rona këtë herë na mahnitë me pamjen.