As Ronaldinho nuk i ka shpëtuar koronavirusit.

Ylli brazilian ka njoftuar se është prekur nga COVID-19, vetëm pak minuta më parë.

40-vjeçari gjithashtu ka thënë se nuk ka simptoma dhe gjendja shëndetësore është stabile.

Ronaldinhos tani i duhet të qëndrojë në izolim për së paku 10 ditë.