Juventusi ka kaluar në epërsi kundër Parmës dy minuta pa përfunduar pjesa e parë.

Ishte një goditje e fuqishme e Ronaldos, e cila u devijua dhe përfundoi në portë të Parmës.

https://tiger.cdnja.co/v/31/319A.mp4?secure=29Sf4YCrhDtJ6YuJqCw2tQ&expires=1579473000