Kompania farmaceutike “Rosh” e promovoi ilaçin e ri “Ocrevus (ocrelizumab), i bërë për shërimin e personave me formë aktive të sklerozës multiple si dhe trajtimit të fazës së hershme të sklerozës progresive – primare multiple ( e

Promovimi i këtij ilaçi u bë përpara profesionistëve të fushës së mjekësisë ku u mbajtën fjalime për nevojën e ekzistimit dhe përfitimet që ky ilaç ka tek pacientët. Ky është ilaçi i vetëm dhe i pari i miratuar në Maqedoni për trajtimin e personave në fazën e hershme të sklerozës progresive – primare multiple.

Artikulli paraprakA lejohet të hahen hurmat e Iranit?
Artikulli tjetërHaraçinë, përkujtohet Naser Ajvazi